NYHETER FRÅN BRAMIDAN PRESTO


Bramidan Presto AB välkomnar den nya VD för Bramidan Group

12. OKTOBER 2021

Den 15 november 2021 tillträder Henrik Helsinghof som ny VD för Bramidan Group. Han tar med sig 15 års nationell och internationell erfarenhet till Bramidan från Viking Life Saving Equipment, Esbjerg och Skiold Landmeco, Ølgod.

Bramidan Group Headquater i Danmark och ny vd Henrik Helsinghof

Omfattande erfarenhet från andra internationella företag

Den 15 november 2021 tillträder Henrik Helsinghof som ny VD för Bramidan Group. Den 38-årige nya direktören är utbildad inom försäljning och har omfattande erfarenhet av utveckling av B2B-försäljning, inklusive vidareutveckling av internationell försäljning av egna produkter och kundorienterade lösningar. Han ersätter Henrik Dueholm Madsen som vill ha mer tid för andra aktiviteter efter 17 år som VD för Bramidan Group. Han avgår i samband med hans resignation den 31 oktober 2021 samtidigt som en aktieägare.

Henrik Helsinghof tar med sig 15 års nationell och internationell erfarenhet till Bramidan från Viking Life Saving Equipment A/S, Esbjerg och Skiold Landmeco A/S, Ølgod.

Vår VD fokuserar på Bramidans pågående utveckling

Styrelseordförande i Bramidan A/S - Kurt Bering Sørensen om valet av Henrik Helsinghof:

”Bramidan har en förankrad och sammanhållen organisation samt en bra grund som fortsättningsvis kommer att bidra till Bramidans kontinuerliga utveckling av produktlösningar och tjänster till våra kunder.

På både Viking Life Saving Equipment A/S och Skiold Landmeco A/S har Henrik Helsinghof bevisat sina styrkor som ledare i en förändrad tid, när han har varit tvungen att säkra framtida företag och samtidigt möta kundernas höga förväntningar på kontinuerliga utveckling och stabila driftsförhållanden".

Vi ser fram emot samarbetet med vår nya VD för Bramidan -gruppen.

— Marcel Elzerqvist, Country Manager

Med ett insyn och respekt för traditioner och kundernas förväntningar

Henrik Helsinghof träder in i en tid då Bramidans internationella konkurrenskraft har bidragit till en stark marknadsposition på en mycket konkurrenskraftig marknad. Konkurrensen om de mer omfattande avfallslösningarna har aldrig varit hårdare. Det är därför Henrik är rätt person att följa efter Henrik Dueholm Madsen och fortsätta den balansgång som ligger i att säkerställa förnyelse med ett öga och respekt för traditioner och kunders förväntningar.

Henrik Helsinghof säger om sin nya tjänst:

”Det är med spänning, glädje och ödmjukhet som jag har accepterat erbjudandet att leda Bramidan, som idag är bland de ledande producenterna i sin nisch. Av min kunskap om Bramidan vet jag att framgångarna hittills härrör från de ansträngningar som Bramidans många anställda gör varje dag. Jag ser fram emot att medföra allt jag kan och allt jag står för för Bramidan, personalen och de många internationella kunderna".

keyboard_arrow_up