Referenser -  kunder som vald oss

Vår breda och hög kvalikativa product katalog tillgodo ser alla behov i alla avfalls hanterings situationer som uppstår. Läs om några av de chasen som löst hos våra kunder.


Detaljhandel

Argedis Total

Tack vare två X25 AD balpressar har Argedis Total minskat wellpapp hämtningar till en sjättedel

Två X25 AD balpressar med automatiska dörrar har minskat Argedis wellpappsavfall till en sjättedel och gör det möjligt för dem att förhandla fram bästa möjliga pris för kartongen.

Läs hela historien här

Würth

Balpressen ökar effektiviteten och säkerheten på arbetsplatsen i Würth

Investering i en Bramidan X10 balpress gör det möjligt för danska verktygsleverantören Würth att frigöra egna resurser i de dagliga arbetsrutinerna och öka säkerheten på arbetsplatsen.

Läs hela historien här

SuperBrugsen

SuperBrugsen komprimerar massor av förpackningsavfall med två balpressar

Personal på det danska snabbköpet SuperBrugsen packar upp bekvämlighetsvaror som levereras två gånger i veckan. De blir snabbt av med förpackningsavfall med två balpressar. Detta håller förvaringsutrymmet tomt och städat.

Läs hela historien här

Ace Hardware

Balpressen sparar betydande underhållskostnader för Ace Hardware

Genom att investera i en X25 balpress, förväntar sig Ace Hardware Store att spendera mindre på reparationer och servicekostnader jämfört med för sin gamla balpress.

Läs hela historien här

Groenrijk Garden Centre

Groenrijk Garden Center sparar mer än 12.000 SEK år på att slippa hyra containers i jämförelse med en Bramidan balpress

En B20 tar bort behovet av flera behållare för att lagra avfallet hos Groenrijk Garden Center. Det innebär en 12.000 SEK besparning sett över ett hel år på containeruthyran - och balpressens investering betalar sig på bara fem år.

Läs hela historien här

Media Markt

X30s balpressar minskar kollektionerna med 40% och kostar med 3,7 Mill SEK för Media Markt (NL)

Efter att den nederländska elektronikkedjan installerade X30 balpressar från Bramidan i alla sina butiker. Har bolaget minskat avfallshämtnings frekvensen med 40% och sparar 3,7 Mill SEK på transporterna varje år.

Läs hela historien här


Industri & tilverkning

Cosmeva

Cosmeva sparar årligen 1,75 Mill SEK på avfallshantering med Bramidan X30

Med sju Bramidan X30 AD på fabriksgolvet sparar den franska kosmetikproducenten Cosmeva tre personer i den dagliga avfallshanteringen och mer än 1,75 Mill SEK per år på sitt totala avfallsprogram.

Läs hela historien här

Maserati

Maseratis avfallshämtningar minskade till en sjättedel med en Bramidan balpress

Ett renare fabriksgolv, en minskning med 5 av sex dagliga avfallshämtningar och besparingar på containerhyra är vinsterna för den italienska biltillverkaren Maserati, efter att ha installerat balpressar från Bramidan.

Läs hela historien här

Nitta

Nitta övervinner PVC-damm på fabriken med B5 Wide baler

Återvinning av stora påsar med PVC-pulver skapar mycket damm - en stressig uppgift för anställda. En B5 Wide Baler komprimerar påsarna till dammfria 100 kg balar.

Läs hela historien här

Beck Pack

Beck Packs balpresslösning förvandlar en årlig utgift på 140.000 SEK till vinst

Efter att ha investerat i en horisontalpress, omvandlade förpacknings tillverkaren Beck Pack,  140.000 SEK i årliga avfallskostnader till vinst genom att sälja sina kartongbalar. Balpressen betalade sig på bara tre år.

Läs hela historien här

Sauer-Danfoss

Produktionen ökar betydligt med tillägg av 10 Bramidan balpressar

Efter den danska hydraulikproducenten Sauer-Danfoss installerade 10 balpressar från Bramidan direkt vid produktionsavfallet, har produktionen ökat tillräckligt för att täcka en 10-balers investering.

Läs hela historien här

Tissot

Tissot sparar 200 minuter om dagen med en Bramidan balpress

En automatiserad kanalpressarlösning från Bramidan sparar den schweiziska klocktillverkaren, Tissot, mer än 200 minuters avfallshantering varje dag på grund av förbättrad effektivitet.

Läs hela historien här


Distribution & lager

Louis Vuitton

X25 sparar Louis Vuitton 16.000 SEK varje månad på avfallshämtningar

Dagliga avfallshämtningar reduceras till bara en per vecka med en X25 vilket resulterar i en månadsbesparing på 16.000 SEK för Louis Vuitton. Den lilla källaren under deras höghus i Paris är ren och städad, eftersom de flesta behållarna har blivit överflödiga.

Läs hela historien här

Prime Cargo

Skruvkomprimatorer minskar avfallshanteringen med 50%

Sedan investering av en skruvkomprimerings lösning från Bramidan, kan Prime Cargo komprimera dubbelt så mycket kartong vilket har minskat antalet avfallshanteringar med 50%.

Läs hela historien här

 

Zackenberg

Kundnpassad fatpress från Bramidan hjälper till att hålla arktiska miljön fri från avfall

En speciell fatpress gör det lätt att komprimera oljefat på Zackenbergs forskningsanläggning på Grönland. De komprimerade faten är lätta att skicka tillbaka till Danmark för att förhindra kontaminering av den ömtåliga miljön.

Läs hela historien här


Restauranger

Deloitte

Deloitte minskade avfallshämtningar med en femtedel med en X10 balpress

En X10 balpress ersätter två 1.100 liters avfallshanteringar hos det internationella revisionsföretaget, Deloitte. Med balpressen minskar antalet upphätningar av avfall från en gång i veckan till en gång var femte eller sjätte vecka.

Läs hela historien här

Hilton Hotel

Hilton Hotel i Paris upplever 80% kostnadsreduktion vid avfallshantering med en X25 pressare

En Bramidan X25 balspress komprimerar Hilton Arc de Triomphe Paris-hotellets avfall till en femtedels volym, vilket resulterar i en daglig produktion av bara fyra behållare istället för 20. Den totala besparingen på avfallshantering innebär en ROI på bara tre månader.

Läs hela historien här

Falster Golf Club

Golfklubb väljer Bramidan balpress för en säkrare och enklare avfallshantering

Den lilla Bramidan B4 balpress gör det enkelt för Falster Golf Club att bli av med tomma förpackningar och samtidigt hålla omgivningen snygg och städat samtidigt som de sparar utrymme.

Läs hela historien här

keyboard_arrow_up