Nyheter FRÅN BRAMIDANPRESTO


xSmidig leverans - direkt till din dörr

den 3 april 2020

Matlådor har blivet en succé då många stannar hemma till följd av Covid- 19. Därför har packlinjen på RetNemt´s fullt upp- och fyra Balmaskiner hjälper till att komprimera kartongavfallet.

Matlådor blir packade, med balpressar placerade längst produktionslinjen. Matlådor blir packade, med balpressar placerade längst produktionslinjen.

Recept och färska ingredienser

Vår kund RetNemt.dk förpackar och levererar matlådor med recept och färska ingredienser direkt till sina kunders dörr. Medarbetarna på RetNemt har mycket att göra och det är viktigt att de inte tar onödiga steg och rör sig långt när de packar kött, fisk och grönsaker. Därför är de nöjda med de fyra balpressarna för komprimering av kartong och plast som är placerade längs med packlinjerna.

Komprimering av kartong direkt vid avfallskällan

I slutet av varje produktionslinje har de en Bramidan balpress installerad så att medarbetarna kan kasta tomma kartonger direkt in i maskinens kammare. Detta optimerar hanteringen av kartongavfall, som komprimeras till balar för återvinning - till förmån för företaget och miljön.

Sparad tid är intjänade pengar

Tidigare hade RetNemt en komprimator som stod utanför för kartongavfall. Efter man placerade balpressarna nära packningslinjen kan medarbetarna packa matlådorna och bli av med kartongavfallet mycket snabbare. De behöver inte längre bära ut de tomma kartongerna. Och de sparar mycket tid och steg.

Dessutom lämnas inte dörren öppen, vilket i värsta fall kan leda till att skadedjur får åtkomst till förpackningshallen. Sparad tid är intjänade pengar.

Vertikal dörr - för snabb påfyllning

De installerade balpressarna, modell B20 VD, har en vertikal dörr till kammaren. Detta innebär att dörren öppnas upp och förblir öppen hela tiden, så att anställda enkelt och snabbt kan lägga i kartonger.

Detta är också en mycket platsbesparande lösning, till exempel när maskinen är placerad där många måste passera eller arbeta.

Låt oss sammanfatta fördelarna med denna avfallslösning:

  • stopStora tidsbesparingar
  • stopEffektiv hantering av tomma kartonger
  • stopSnabb och enkel fyllning genom en vertikal dörr

Om du också behöver en effektiv lösning för avfallshantering för dina återvinningsbara kartonger och plast, vänligen kontakta oss. Våra säljkonsulter är redo via telefon, från deras hemarbetsplats.

Våra säljkonsulter är redo att hjälpa dig.

Tillbaka

keyboard_arrow_up